Dance Factory Dokkum

Dance Untill Ya Drop!!

Welkom op onze website!

Dance Factory Dokkum is een "danssensatie", dit plaats vindt in "de (IJs)herberg" te Dokkum. Er wordt lesgegeven in Zumba en verschillende Hip Hop stijlen.

Professionaliteit en kwaliteit staan bij DFD hoog in het vaandel.

 

Op 1 april 2005 ben ik (Elske Pompstra) gestart met Dance Factory Dokkum. Inmiddels ben ik alweer meer dan 25 jaar actief binnen deze branche. Naast het geven van danslessen ben ik docent Friesland College afd. CIOS waar ik 10 jaar lang studenten opleidde tot aerobic/step, hiphop en fitness instructeurs. Inmiddels heb ik een overstap gemaakt om binnen het FC afd. CIOS als coach en docent MSR (niveau 2) studenten op te leiden.

 

Het doel van DFD is:

"Fun" -Dance Untill Ya Drop-!!

 

Mijn persoonlijk drive is 'fun', met die instelling kun je heel veel bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om met wedstrijden en optredens mee te doen.

Dit is dan ook waar we gaande weg naar toe werken.

Naast het feit dat ik vind dat het plezier voorop moet staan heb ik ook een ander achterliggende gedachte nl: Dat de snelle maatschappij van tegenwoordig het de persoonlijke ontwikkeling van kinderen/jeugd lastig kan maken. Door de vele invloeden van buiten af wordt het de jeugd steeds moeilijker gemaakt om hun ware persoonlijkheid te ontdekken en te presenteren. Door met elkaar veel plezier te beleven en hard te werken en dit vervolgens te vieren door middel van gezamenlijke optredens en wedstrijden, hoop ik een postitieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de dansers.

 

Naast dat alle groepen de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan optredens en wedstrijden is er ook een selectieteam 'Satisfaction'. In 2009 en 2010 behaalde Satisfaction een 2e plaats tijdens NK Soneo en tijdens NK KNGU.

In 2017 is het team INSANTITY (Hip Hop 18+) Noord Nederlands Kampioen geworden!

 

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

dancefactorydokkum@live.nl of bellen met E. Pompstra 06 40244004 (b.g.g. graag app/sms sturen)